Successos

Mor ofegada a la platja de Tarragona

La víctima, una dona de 47 anys, es va banyar tot i els forts corrents que hi havia

El cadàver d'una dona de 47 anys va ser localitzat ahir a l'aigua a la platja dels Capellans de Tarragona, pocs minuts després de les set del matí. La víctima. que en principi s'hauria ofegat, era a la zona amb un amic, que va ser qui va alertar els serveis d'emergència quan es va veure incapaç de localitzar-la després que aquesta es llancés a l'aigua per nedar a la zona entre la platja Llarga i la Savinosa. Els fets van tenir lloc abans que s'iniciés el torn de vigilància de les platges per part dels socorristes de la Creu Roja, i en un moment en què hi havia molt mala mar a la zona.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre la mort, tal com és habitual en aquests tipus de casos. Tot i això, fonts del cos policial van confirmar que el cadàver no presentava signes de violència. La víctima hauria discutit amb el seu acompanyant poc abans de llançar-se a l'aigua, tot i que de moment el cos policial no considera aquest fet relacionat amb la mort.

Segons declaracions recollides per ACN del coordinador del servei de socorrisme de Creu Roja a Tarragona, Joan Carles Castellví, la víctima era a la platja des de primera hora del matí, i no es descarta que hi hagués passat la nit de festa. Segons Castellví, a la zona on hauria tingut lloc l'ofegament, hi sol haver molt de corrent, fet que pot complicar molt la sortida de l'aigua un cop el banyista es veu arrossegat per la força del mar

Una ofegada a Cunit

La mala mar que hi havia ahir a les platges de Tarragona va causar una altra víctima, en aquest cas una dona de 84 anys ofegada ahir al migdia a la platja de Llevant de Cunit. La dona va entrar a l'aigua quan onejava bandera groga a la zona per forts corrents i onatge i un cop alertats els serveis d'emergència, aquests la van treure del mar ja inconscient i malgrat que li van practicar maniobres de reanimació no van poder fer res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia