Successos

Batussa nocturna a Lloret entre lladres i botiguers robats

La policia local va posar pau i va detenir cinc nois per l'intent de robatori en una botiga

Un intent de robatori dijous a la nit en una botiga de Lloret de Mar va desencadenar una batussa entre els lladres, que portaven pals i barres de ferro, i els botiguers, que es van defensar esgrimint els petits bats de beisbol que tenien a la venda al seu establiment. La policia local, en una ràpida intervenció, va posar fi a la baralla i va detenir cinc nois, tres d'ells menors d'edat, per intent de robatori.

La història va començar quan un grup de joves majoritàriament marroquins que venien de Blanes, on viuen, van entrar a una botiga, regentada per pakistanesos, i van començar la seva estratègia: mentre uns d'ells distreien els venedors, els altres van provar de ficar la mà a la caixa enregistradora. Però els botiguers es van adonar de les seves intencions i els van escridassar. Així va començar una baralla en què els intrusos feien anar pals i els de la botiga, els petits bats que venen.

La batussa no va durar gaire perquè la policia local va arribar al lloc on s'esbatussaven de seguida, va requisar els pals als contendents i va pacificar la situació amb molta rapidesa. Un cop calmats els ànims, els policies van rematar la gestió de l'incident amb la detenció de cinc joves sospitosos de l'intent de robatori a la botiga i se'ls van endur a la comissaria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia