Successos

La sospitosa de plomar un ancià diu que només li cobrava pel sexe

La dona que dilluns va detenir la policia local d'Olot per haver estafat amb ardits 220.000 euros a un octogenari es declara innocent i assegura que ella només cobrava al denunciant pels serveis sexuals que li feia, quantitats que no van superar mai els 400 euros.

La versió del denunciant i de la sospitosa només coincideix en l'inici de la història. Tots dos admeten que es coneixien de quan Antonia Rivera Villarino treballava al bar bordell La Cordobesa i que es van trobar per casualitat uns 20 anys després. Però l'ancià afirma que ella el va cridar i la dona afirma que va ser ell el que li va sortir al pas dient-li si el recordava. Rivera assegura que l'home li va preguntar si encara exercia i es van donar els telèfons per poder concertar cites. La víctima manté que durant els mesos que ella li va anar exigint diners per saldar suposats deutes amb hisenda, la policia, el jutjat..., només van parlar per telèfon i llavors passava un amic de la dona (Josep Climent, també imputat) a recollir-li els diners. Però la dona assegura que tenien trobades per fer-li els serveis sexuals. Trobades que, diu, es feien a casa d'ella o casa d'alguna amiga que li deixava el pis. Antonia assegura que a vegades l'octogenari demanava que Josep Climent l'anés a buscar en cotxe i el portés a casa d'ella. Diu que el que li pagava per cada servei variava, dels 70 als 400 euros. Ella manté, però, que de cap manera li ha pres 220.000 euros i afirma que la prova és que si tingués els diners no l'haurien desnonat del seu pis tal com va passar. Rivera afirma que ella i el seu home han de viure en una habitació que li han llogat per 150 euros a Josep Climent, un home tutelat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia