Successos

Mor un conductor en xocar contra un fanal a Palamós

És un veí de Palafrugell de 29 anys i la víctima mortal número 27 a les carreteres gironines d'aquest any

Un conductor, Miquel Ros Recasens, que residia a Palafrugell va morir ahir al matí quan el cotxe que conduïa va sortir de la carretera i va anar a encastar-se contra un fanal arran de la C-31, la carretera que divendres ja va registrar un altre xoc mortal a l'altura de Ventalló.

L'accident d'ahir va passar a les set del matí a l'altura del quilòmetre 326 de la C-31, quan el cotxe que conduïa Ros circulava en sentit sud pel carril de l'esquerra i quan va passar al de la dreta va sortir de la carretera i va acabar impactant contra un fenal. Tot i que es van mobilitzar els serveis mèdics, el conductor, que viatjava sol, va morir al mateix lloc del sinistre.

Miquel Ros es converteix en la víctima número 27 dels accidents de trànsit a les carreteres gironines. La xifra representa un increment substancial en relació amb l'any passat, ja que en aquests primer vuit mesos de l'any ja han mort més persones a la carretera que en tot l'any 2014, quan es van comptabilitzar 25 víctimes mortals. De les 27 persones mortes en 26 xocs mortals, 10 viatjaven en moto, i d'aquestes, 8 eren els pilots i 2, dues dones, eren acompanyants. Dues de les víctimes eren vianants, un d'ells menor, un era ciclista i la resta viatjaven en cotxe. Onze de les víctimes eren els conductors del cotxe i dues acompanyants.

LA XIFRA

27
persones
són les que han mort d'accident a les carreteres des de principi d'any, dues més que en tot el 2014.

Dos accidents de moto a Tossa de Mar

Ahir hi va haver dos accidents de moto a Tossa. Un motorista va resultar ferit greu en xocar amb una altra moto al punt quilomètric 30 de la GI-682, al pas per Tossa de Mar en direcció a Sant Feliu. La motocicleta es va despenyar per un penya-segat però el pilot no va arribar a estimbar-se amb la moto. I un altre accident es va produir a la carretera que va de Tossa de Mar a Lloret quan un motorista va sortir de la carretera i va acabar caient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia