Successos

Dos encaputxat s'enduen 80.000 euros d'una caixa a Deltebre

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori que es va produir ahir al matí en una oficina de Catalunya Caixa a Deltebre. En concret, els fets van tenir lloc a la sucursal del barri de Jesús i Maria. Els delinqüents, que encara no han estat localitzats, es van endur un botí d'uns 80.000 euros després d'accedir a les instal·lacions fent un forat a la paret.

Segons va explicar el regidor de Seguretat del poble, Francisco Castro, els lladres van entrar “a través del rebedor de la finca on està ubicada l'oficina”, actualment deshabitada. Després, van esperar que arribés la treballadora de la caixa per obligar-la a donar-los l'efectiu disponible.

“Els dos lladres van amenaçar la dona, la van emmordassar i la van obligar a obrir la caixa forta”, va explicar Castro. Tot i l'ensurt, la treballadora afectada no té ferides. El regidor hi va afegir: “Sembla que els assaltants parlaven un castellà molt correcte, i els agents pensen que són de nacionalitat espanyola.” La investigació tampoc ha aclarit si els responsables del robatori són els mateixos que fa poc més d'un mes van assaltar una oficina bancària a Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia