Successos

Atropella una vianant i l'encasta en una botiga

Un conductor va perdre el control del vehicle, va envestir accidentalment una dona de 70 anys i va acabar impactant contra un aparador, a Palamós

La víctima es va fer una fractura i contusions

Un veí de Sant Feliu de Guíxols que anava al volant d'un Hyunday Accent va atropellar accidentalment una vianant i es va acabar encastant amb l'automòbil a l'aparador d'una botiga situada al número 31 del carrer Miguel de Cervantes de Palamós. Els serveis d'emergències van rebre l'avís dilluns, quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre. A la zona, hi va acudir ràpidament una patrulla de la policia local, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància medicalitzada del SEM. Els agents van efectuar la prova d'alcoholèmia al conductor, en la qual va donar negatiu, ja que va marcar 0,0.

Els municipals, a més, es van encarregar de prendre declaració a l'home, de 37 anys. Va relatar que circulava pel carrer Josep Fàbrega i Pou i que va perdre el control del vehicle en el moment d'incorporar-se al carrer Miguel de Cervantes. Es va posar nerviós i, en comptes de frenar, va accelerar. Va pujar amb el turisme a la vorera i es va emportar un piló. En aquell instant, en aquest tram de la via pública hi havia una dona de 70 anys. La va envestir i la va desplaçar amb el cotxe cap al local comercial. A causa de l'impacte, es va esquerdar el vidre de l'aparador i la zona davantera del vehicle va quedar dins l'establiment, on també va anar a parar la dona. Va quedar estirada al terra, amb una part del cos a sota del cotxe. Els efectius dels bombers van ajudar a enretirar el vidre, que va quedar parcialment a sobre de la víctima. A causa de l'accident, es va fer ferides greus. Va ser atesa in situ pels sanitaris i, posteriorment, la van evacuar a l'hospital de Palamós. Presentava una fractura a la cama i múltiples contusions. El conductor, per la seva banda, va resultar il·lès.

LA XIFRA

0,0
És el resultat
que va donar el xòfer de l'automòbil en la prova d'alcoholèmia que li va realitzar la policia local.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia