Successos

Els Mossos salven amb el DEA un turista

L'home, de 79 anys, va tenir una aturada cardíaca a l'estació de Lloret

Els desfibril·ladors que l'any passat Dipsalut va entregar als Mossos perquè els portessin als cotxes patrulla van servir el 8 de setembre per salvar la vida a un turista britànic de 79 anys que va tenir una aturada cardíaca a Lloret. Eren quarts de vuit del matí quan uns agents que feien patrulla a l'estació d'autobusos van rebre el requeriment d'un treballador que deia que un home gran s'havia desplomat i havia perdut el coneixement. Els mossos van córrer cap al lloc i van comprovar que un ancià estava estirat a terra amb símptomes de falta de respiració.

Ràpidament els policies van demanar assistència mèdica i tot seguit van iniciar l'exploració de les constants de l'home. Veient la gravetat de la situació els mossos van decidir utilitzar el desfibril·lador (DEA) que duien al cotxe. Després d'una primera descàrrega, els agents van iniciar les maniobres de reanimació cardíaca i tot seguit van necessitar una segona descàrrega per tal de continuar reanimant l'home. Quan van arribar els serveis mèdics, l'home havia recuperat el ritme cardíac i el van dur al Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia