Successos

La policia de Calonge s'ha d'activar cada 25 minuts

L'alcalde, Jordi Soler, es mostra orgullós dels agents perquè arriben més enllà de la responsabilitat laboral

La policia local de Calonge ha estat requerida per la ciutadania 9.800 vegades aquest any, una xifra que suposa, segons va exposar el cap del cos, l'inspector Carles Roselló, que cada 25 minuts algú demana el servei de la policia, que ahir va celebrar els actes de la seva festa patronal.

Roselló va destacar també que han fet 300 controls de trànsit i que han aconseguit reduir el nombre d'accidents amb ferits. Aquest any a Calonge hi ha hagut un accident mortal en què el causant va fugir i va ser arrestat. L'alcalde, Jordi Soler, va aprofitar la carta que un familiar de la víctima de l'accident va enviar a El Punt Avui per lloar els agents perquè havien demostrat la seva condició de persones més enllà de la responsabilitat laboral. Soler va destacar la importància del treball en equip en la tasca policial. “Cap de vosaltres és tan bo com per ser millor que tots vosaltres junts”, els va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia