Successos

Detenen un sospitós d'un assalt en un bar de Lloret, on van lligar l'amo

Dos encaputxats van colpejar-lo i li van robar la recaptació

També van pujar a casa seva i se'n van emportar rellotges i diners

La víctima va patir fractures

El propietari d'un bar de Lloret de Mar va ser víctima d'un robatori violent, que van cometre el dia 11 de novembre dos homes que anaven encaputxats. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes van aconseguir identificar i arrestar just l'endemà dels fets un dels presumptes autors de l'assalt. El detingut és un veí de Lloret, de 41 anys i de nacionalitat espanyola. Dimecres de la setmana passada, a un quart de deu del vespre, l'acusat es va adreçar juntament amb un seu còmplice al bar Daura, situat a la plaça del Carme. En aquell moment l'amo del local havia finalitzat la seva jornada laboral i es disposava a abaixar la persiana. Dos lladres que anaven amb el rostre cobert el van abordar, el van atacar i es van afanyar a tancar la reixa metàl·lica des de l'interior de l'establiment.

Després de subjectar-lo de mans i peus amb unes brides, van agafar un sobre que contenia una recaptació d'uns 1.000 euros i van escorcollar el negoci. Van intentar esbotzar la màquina escurabutxaques, però no la van aconseguir obrir. A continuació, mentre l'home seguia lligat, els lladres van pujar per unes escales interiors al domicili de la víctima. De l'immoble es van endur dos rellotges i diners i, precisament quan l'estaven regirant, van trobar la clau de la màquina escurabutxaques, la van obrir i es van apropiar de la recaptació. Ja amb el botí, es van escapar, deixant el propietari immobilitzat.

El denunciant es va poder alliberar i va demanar ajuda a uns veïns, que van alertar ràpidament els serveis d'emergències. La víctima presentava diverses fractures i va ser traslladat pels sanitaris a l'hospital de Blanes. Després d'estudiar els primers indicis, els Mossos van identificar un dels sospitosos i al cap de poques hores el van arrestar a Lloret de Mar. La investigació policial continua oberta per tal d'intentar detenir l'altre implicat en l'atracament. L'arrestat, que presenta nombrosos antecedents, va passar el dia 14 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés provisional a la presó.

LA DATA

11.11.15
A un quart de deu del vespre,
dos homes que anaven amb la cara tapada van abordar el propietari del negoci.

LA XIFRA

41
anys
és l'edat del veí de Lloret empresonat pels delictes de robatori amb violència, lesions i detenció il·legal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia