Successos

Mor un veí d'Olot que va ser atropellat fa disset dies

Va ser envestit a la rotonda de Can Tresserres per un cotxe el conductor del qual es va enlluernar pel sol

Antoni Agramunt Pascual, el veí d'Olot de 68 anys que el 10 de novembre va resultar greument ferit arran d'un atropellament, va morir dimarts a l'hospital Josep Trueta, on era ingressat des del dia del sinistre.

L'accident va passar a la rotonda de Can Tresserres, a la carretera de la Canya, quan la víctima i la seva dona creuaven a peu la carretera pel pas adequat i van ser envestits per un cotxe. La dona va resultar amb ferides lleus però l'home, que va rebre l'impacte directe del cotxe, va patir ferides molt greus i va ser traslladat en helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta, on el van ingressar a l'UCI.

Tot indica que l'accident va passar perquè el conductor del vehicle que va envestir els vianants no els va veure per culpa del sol, que aquella hora li venia de cares i el va cegar. El conductor va donar negatiu en la prova de l'alcoholèmia i el test de droga.

Amb la mort del vianant atropellat a Olot, ja són 38 com a mínim les persones que han mort d'accident de trànsit a les comarques gironines durant aquest any 2015, segons les dades recopilades per aquest diari. El nombre d'accidents mortals és de 35, ja que tres dels sinistres han acabat amb dues víctimes mortals.

LA XIFRA

38
víctimes mortals
dels accidents de trànsit s'han comptabilitzat aquest any a les carreteres gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia