Successos

Enxampen a l'autopista uns lladres que fugien del país

Els Mossos els van detenir en un dispositiu especial a pocs quilòmetres de creuar la frontera, a l'AP-7

El grup criminal es dedicava a cometre robatoris a Barcelona, Vilassar i Sant Celoni

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'autopista un grup de lladres que es dedicava a cometre robatoris amb força en domicilis en un control especial que van muntar a l'AP-7. La detenció va tenir lloc el 18 de novembre quan, després de diverses vigilàncies a l'entorn d'aquest grup, els investigadors van tenir coneixement que podrien estar fugint cap a França, motiu pel qual van muntar un dispositiu especial per enxampar-los. Pocs quilòmetres abans de creuar la frontera diverses dotacions policials de la regió policial de Girona van localitzar el vehicle a l'AP-7 i el van interceptar. A l'interior hi viatjaven tres homes, tots tres de nacionalitat albanesa i de 23 anys, que immediatament van quedar detinguts. Se'ls relaciona amb tres robatoris amb força i una temptativa de robatori amb força a interior de domicili. Se'ls acusa també de pertinença a grup criminal.

Els comissen joies

Un dia abans de la detenció, en el marc de la investigació policial, els agents els van aturar per identificar-los i en l'escorcoll els van trobar joies amagades en l'espai on es col·loca la ràdio del vehicle que els detinguts havien habilitat per amagar les joies. Els agents els les van intervenir perquè no van poder acreditar la seva procedència però no van acabar detinguts perquè, després de fer diverses comprovacions, els investigadors no van poder relacionar-los amb cap fet delictiu. A la tarda, els agents van tenir coneixement d'un robatori a Sant Celoni on s'havien endut diverses joies. Després de contactar amb els propietaris de la casa i de mostrar-los les joies, aquests van assegurar que eren de la seva propietat, motiu pel qual les van poder recuperar. Aleshores, els agents van estrènyer el cercle sobre aquest grup i quan van tenir coneixement que podien marxar del país els van interceptar i detenir.

En llibertat amb càrrecs

Tot i que la investigació continua oberta, se'ls relaciona amb un robatori a Barcelona, un a Vilassar i un a Sant Celoni. També haurien participat en una temptativa de robatori a Barcelona. Els investigadors no descarten que estiguin implicats en més fets. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar la llibertat dels detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia