Successos

Atrapats robant gossos a Sords

Els Mossos van enxampar ‘in fraganti' quatre nois que havien foradat la gossera i n'han pogut detenir dos

Quatre joves de la Font de la Pólvora de Girona van intentar el 22 de novembre endur-se desenes de cadells de la gossera del centre caní de Sords, a Cornellà del Terri. No van aconseguir el seu objectiu perquè una treballadora de la gossera va alertar que havia tingut la visita d'un client sospitós que s'interessava per comprar un gos a l'hora de tancar i que a fora l'esperaven tres homes més. Els Mossos hi van anar i, quan van arribar, van descobrir que els lladres havien fet un esbornac de 80x60 cm aproximadament a través del qual anaven traient els gossets, que ficaven en capses. En tenien 50 a punt d'endur-se i ja havien tret vuit Chihuahua que havien posat dins d'un vehicle. Quan van veure arribar els agents, els lladres van fugir corrent en diferents direccions. Els Mossos en van poder interceptar un allà mateix: Miguel Fernández Fuentes, que arrossega 30 detencions al seu currículum i que tenia pendent vuit ordres judicials de detenció. Tot i les ordres judicials, Fernández Fuentes va tornar a quedar en llibertat el dia 24 després de declarar per l'intent de robatori dels gossos. A partir de la documentació del vehicle, el dia 24, els Mossos també van arrestar l'amo del cotxe, Juan Moreno Heredia, i ara estan treballant per localitzar els altres dos individus que van fugir.

Es dóna la circumstància que a l'octubre els Mossos havien detingut els amos del centre caní de Sords, David Martí Collell, de 37 anys, àlies Pastanaga, i la seva companya, Laura Angelats Roura, de 28 anys, veïns de Banyoles, sospitosos d'haver denunciat falsos robatoris de gossos i d'haver falsejat el preu dels animals amb la finalitat d'estafar la companyia asseguradora, que ja els hauria pagat 17.000 euros en concepte d'indemnitzacions que no els pertocaven. Aquest cop els lladres hi eren de debò.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia