Successos

Els bombers promocionen el calendari amb simulacres

Els efectius realitzaran exhibicions de rescat en el marc de la Fira de Sant Tomàs de Blanes

Els diners que es recaptin són per a la recerca en malalties infantils

La pràctica de l'esport és el fil conductor del calendari solidari que els bombers han elaborat per al 2016. Per promoure'l, diversos membres del cos participaran demà en la segona jornada de la Fira de Sant Tomàs de Blanes, que se celebra anualment com a preàmbul de les festes nadalenques. Els efectius hi tindran un estand on es podrà comprar el calendari, que es ven al preu de 10 euros. Enguany, també hi han col·laborat els Bombers de l'Ajuntament de Barcelona i, a la part central, s'hi han inclòs adhesius per personalitzar-lo. A banda, també dilluns, els bombers oferiran dues exhibicions per tal que el públic conegui quines maniobres es realitzen en el rescat de víctimes atrapades en vehicles accidentats. Els simulacres es duran a terme entre les cinc i les set de la tarda, a la confluència del passeig de Mar amb el carrer Ample de Blanes. Les demostracions inclouran un narrador, amb la finalitat que s'entengui millor la complexitat dels operatius.

El calendari Bombers amb causa va néixer el 2011, impulsat per tres bombers voluntaris: Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomés. El seu objectiu era obtenir fons per a la recerca en malalties infantils i, per això, van contactar amb l'Obra Social Sant Joan de Déu. Sumant les quatre edicions anteriors, s'han recaptat més de 214.000 euros. Els diners recollits el 2011 i el 2012 van permetre crear una beca d'investigació que s'atorga per concurs entre els professionals de l'hospital Sant Joan de Déu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia