Successos

Iglesias tanca la porta a un acord de PSOE i C's amb l'aval de Podem

Reitera que un govern del PSOE, Podem i IU tindria una base d'11 milions de vots

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha advertit aquest dilluns que Podem no avalarà amb els seus vots o amb la seva abstenció cap possible acord entre PSOE i C's per poder formar govern. En declaracions abans de la reunió del grup parlamentari de Podem al Congrés, Iglesias ha tancat la porta d'aquesta manera a l'opció que defensen alguns barons del PSOE, que preferirien un acord amb C's que requeriria necessàriament l'abstenció de Podem. “Si el PSOE i Pedro Sánchez per desgràcia apostessin per la via de l'immobilisme que vol PP, Ciutadans i que sembla que vol el Comando Corcuera, evidentment no comptarà amb el nostre suport”.

Segons Iglesias, l'opció d'un govern amb C's “no és possible”. “Crec que Ciutadans ha dit que els nostres programes són incompatibles, especialment pel que fa a l'economia, i crec que tothom té clar que Ciutadans preferiria governar amb el PP”, ha dit. Per això ha assegurat que a Espanya només hi ha dues opcions de govern: “la que prefereixen el PP i C's” que seria la gran coalició, o “l'opció d'un govern de canvi i de progrés” on hi hagués Podem i on ell “podria ser vicepresident”.

En aquest marc ha recordat que aquest govern tindria una base d'11 milions de vots a les eleccions, i ha avalat la decisió de Pedro Sánchez de consultar els acord amb les bases socialistes: “És una bona decisió que contribueix a democratitzar la vida dels partits”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia