Successos

Pistes de qui és el mort trobat al mar a l'Estartit

El jutjat de la Bisbal està investigant si el cadàver que va ser trobat al mar la vigília de Nadal a l'Estartit pot correspondre a Francisco Miguel Cerón Fernández, de qui la família va denunciar la desaparició el 29 de novembre a la comissaria dels Mossos de Figueres. Uns dies abans, el 22 de novembre, ja s'havia comunicat la desaparició a Montcada i Reixac, després que Cerón marxés de casa per evitar un ingrés involuntari. Els dies següents se'l va veure com a mínim a Cerdanyola i a Santa Coloma de Farners, però com que no va tornar a casa, el dia 29 la família va fer una ampliació de la denúncia a la comissaria de Figueres, on tenia domicili.

El jutjat ha ordenat que es comparin l'ADN que va extreure la Guàrdia Civil al cadàver trobat al mar amb les dades genètiques donades per familiars de Cerón, després d'obtenir uns primers indicis a través d'uns tatuatges que es conserven al cos trobat a l'aigua que es podrien correspondre amb els que Cerón duia al braç esquerre i en una cuixa.

Els tatuatges van servir per descartar que el cos trobat al mar fos el d'Abraham Camps Lasa, el navegant que va sortir del port de Vilanova i la Geltrú el 6 d'octubre amb un veler de lloguer que va ser trobat a la deriva davant la costa de Palamós el 13 d'octubre però sense rastre de Camps, que continua desaparegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia