Successos

Una conductora es fereix greument en xocar a l'AP-7

Va quedar atrapada en el cotxe en tenir un encalç amb un camió

La conductora d'un turisme va resultat ferida greument ahir al migdia en un accident amb un camió a l'AP-7 a Riudellots de la Selva i va ser traslladada en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona. Segons informacions del Servei Català del Trànsit, l'accident va passar poc abans de la una del migdia (l'avís va ser les 12.48 h), quan es va produir un encalç entre un turisme i un camió. La conductora del turisme va quedar atrapada al cotxe i el conductor del camió va resultar il·lès. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 71,5 de l'autopista, al terme de Riudellots de la Selva, en sentit nord. En l'accident hi han treballat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels bombers, l'helicòpter, dues ambulàncies i un altre vehicle del SEM. Es va haver de tallar un carril de l'autopista a Sils en sentit nord i la sortida 8.

D'altra banda, Francisco Javier Medina Muñoz, el conductor begut que va causar l'accident que va costar la vida a una jove de 25 anys de Cornellà del Terri a Fornells, continua ingressat, estable, a l'UCI del Trueta.

LA XIFRA

71,5
és el quilòmetre de l'autopista AP-7 on va passar l'accident que va acabar amb una conductora ferida greu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia