Successos

Un mort i deu ferits, en un foc a Olesa de Bonesvalls

El mort és un home de 70 anys i hi ha dues menors ferides de 10 i 12 anys

L'incendi ha estat a la una de la matinada en una casa unifamiliar

Un home de 70 anys va morir ahir en un incendi a Olesa de Bonesvalls, que va deixar deu ferits, entre ells dues menors de 10 i 12 anys i dos bombers, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

El cos de bombers va rebre l'alerta a la una i cinc minuts de la matinada que hi havia un incendi en una casa unifamiliar i d'una sola planta al carrer Avenç de la urbanització de Ca n'Olivella del municipi d'Olesa de Bonesvalls, segons van confirmar els bombers.

Cap al lloc dels fets, s'hi van desplaçar dotze dotacions de bombers, així com quatre ambulàncies bàsiques i dues de mèdiques del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

En el moment de l'incendi, que es va iniciar per causes que es desconeixen i va causar danys estructurals a l'edifici, hi havia nou persones a l'habitatge. Els bombers van rescatar l'home de 70 anys de l'interior de la casa, on s'havia quedat atrapat entre les flames. Un cop fora, però, el SEM no va poder fer res per reanimar-lo. Els bombers, amb l'ajuda de la policia local, van poder rescatar la resta dels ocupants de la casa.

Les dues menors i una dona van ser traslladades a l'hospital Sant Joan de Déu i quatre persones més, al Sant Joan Despí Moisès Broggi, tots ells amb símptomes d'inhalació de fum. A més, una dona de 86 anys va ser evacuada a un hospital comarcal de l'Alt Penedès i dos bombers van haver de ser traslladats a l'Asepeyo de Sant Cugat amb cremades de primer grau.

LA XIFRA

2
bombers
van resultar ferits amb cremades de primer grau en l'incendi d'Olesa de Bonesvalls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia