Successos

Jutjats per l'agressió a una dona, que va acabar a l'UCI

Els fets van tenir lloc en un domicili de Lloret de Mar, el 2014

Van ser processats per aquest cas la filla i el gendre de la víctima

S'enfronten a vuit anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi

La fiscalia demana vuit anys de presó per a una veïna de Lloret de Mar i per a la seva parella per haver agredit, presumptament, la mare de la noia. El ministeri públic dirigeix l'acusació contra Jaime Gallardo González i Verena Uwira, originària de la República Txeca. Segons es recull en l'escrit de conclusions provisionals, els fets es van produir el 30 d'agost del 2014 al domicili familiar, situat al carrer Lleida de Lloret. A l'immoble hi residia la dona que va resultar ferida, el seu gendre i la filla de la víctima.

Pels volts de les nou del matí, es va desencadenar una discussió entre la noia i la seva mare, a causa del fet que la filla volia vodka. La fiscalia manté que, durant la baralla, la jove va donar tres plantofades a la seva progenitora. Al pis, a més, hi havia el company sentimental de la filla, que posteriorment va colpejar de manera repetida la seva sogra al cap amb les sabates que duia en aquell moment. Com a conseqüència, el ministeri públic indica que li va causar “lesions, amb què va córrer risc de mort”. Va patir, entre d'altres, el trencament dels ossos del nas, la fractura del maxil·lar superior, una hemorràgia i hematomes en un braç i a la cuixa. Va haver d'ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona i va requerir 40 dies per recuperar-se, deu dels quals va estar hospitalitzada.

Mentre Gallardo arremetia contra la sogra, la filla hi era present i no hauria fet res per evitar-ho. El 2 de setembre del 2014, des dels jutjats de Blanes es va decretar l'ingrés provisional a la presó de la parella per un delicte de lesions en l'àmbit de la llar. La fiscalia, en canvi, els considera responsables d'un homicidi en grau de temptativa, amb l'agreujant de parentesc. A part de la pena de vuit anys de presó sol·licita que, en concepte de responsabilitat civil, indemnitzin la dona amb 2.250 euros per les lesions i amb 1.200 per les seqüeles que li han quedat. El judici serà el 7 d'abril, a la secció 4a de l'Audiència de Girona.

LA DATA

02.09.14
El titular
del jutjat d'instrucció 6 de Blanes va ordenar l'ingrés a la presó de la parella per un delicte de lesions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia