Successos

Intenta fer explotar dues bombones de butà a Lloret

L'home, que s'havia atrinxerat en un pis, tenia el gas obert i els tubs tallats

La policia local de Lloret de Mar va evitar ahir la que podria haver estat una tragèdia al centre del poble. Els agents van poder reduir un veí que va intentar fer volar pels aires el seu pis fent esclatar dues bombones de gas butà.

Els fets van tenir lloc pels volts de la una de la matinada, al carrer Màrtirs número 5, a tocar del passeig Marítim. Veïns del bloc de pisos van avisar els serveis d'emergència que hi havia un home que estava cridant i que amenaçava d'immolar-se. Fins al lloc dels fets es van desplaçar patrulles de la policia local de Lloret, que van comprovar que un home era al balcó i al seu costat hi havia dues bombones de gas butà. Després de desallotjar les persones del bloc i de pisos veïns, els agents van decidir pujar fins al domicili de l'esvalotador. Els efectius van actuar ràpidament perquè veien l'home molt decidit a complir el seu objectiu. Els agents van entrar al pis rebentant la porta d'entrada. Segons fonts de la investigació, l'home ja havia tallat les mànegues i obert la clau del gas. La perícia dels policies va permetre bloquejar l'home i tancar el gas. Immediatament els agents van obrir portes i finestres per ventilar l'immoble. L'home hi vivia sol, i s'està comprovant si tenia el pis ocupat.

No és un cas de gihadisme

L'home, d'origen marroquí, va acabar detingut per la policia local de Lloret per un delicte d'estralls en grau de temptativa. Descartada l'acció terrorista gihadista, tot indicava que es tractava de l'acció d'un pertorbat mental, tot i que el detingut no va requerir assistència psiquiàtrica.

Assistit per l'advocat Carles Brusi, el detingut es va acollir ahir al dret a no declarar davant dels Mossos d'Esquadra. Després de passar la nit als calabossos, està previst que avui passi a disposició judicial. L'home té un llarg historial d'antecedents policials i judicials, i feia poc que havia sortit de la presó.

LA DADA

L'home, d'origen marroquí, té un llarg historial d'antecedents policials i judicials, i feia pocs dies que havia sortit de la presó


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia