Successos

Empresonen dos lladres per sis assalts a cases

Els fets es van cometre a Sils, Cassà, Vidreres, Caldes, Riudellots i Torrent

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 23 i 27 anys i veïns de Lloret de Mar, com a sospitosos d'haver comès sis robatoris en domicilis en diversos municipis de les comarques gironines. La detenció va ser el dia 11 de març, pels volts de les deu del matí, en un control policial a la sortida de la urbanització de Vallcanera, a Sils. Durant l'escorcoll, els agents van trobar dues bosses de roba amb diverses joies i diners, un parell de guants de treball i un tornavís de grans dimensions. Després de fer les comprovacions, van saber que les joies havien estat sostretes en un domicili de la mateixa urbanització, on havien entrat a robar una estona abans. Per tot això van detenir-los. Posteriorment, la policia va atribuir-los cinc robatoris més a domicilis de Vidreres, Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva, Cassà de la Selva i Torrent. Aquest dos últims es van cometre durant el 2015 i 2014, respectivament.

El modus operandi que feien servir acostumava a ser sempre el mateix. Aprofitaven les primeres hores del matí, quan els inquilins havien marxat a treballar, per entrar a les cases de les urbanitzacions. Accedien a les parcel·les i forçaven amb un tornavís les finestres o les portes fent palanca. Els detinguts van passar el dia 14 de març a disposició del jutjat de Santa Coloma de Farners, que va ordenar el seu ingrés a la presó. La investigació no es dóna per tancada i no es descarta que els puguin relacionar amb altres robatoris similars.

LA DATA

14.03.16
és el dia
que els dos detinguts van passar a disposició del jutge, que va ordenar enviar-los a la presó


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia