Successos

Tona es fira amb la 19a mostra del Fil a l'Agulla

Arriba un cap de setmana intens amb la celebració de Sant Jordi i la fira, que enguany incorpora el primer concurs Fil a l'Agulla i desfilada per a dissenyadors novells dins el món de la moda

Tona viu un cap de setmana molt intens. L'endemà de la diada de Sant Jordi, la localitat acull Tona és Fira, una nova edició de la fira del Fil a l'Agulla, que ja celebra la 19a edició. Com a novetat, aquest any s'ha organitzat el primer concurs Fil a l'Agulla per a dissenyadors novells dins el món de la moda. Els participants tindran un espai dins la fira on podran exposar i vendre els seus treballs. Diumenge a la tarda, a més, es farà una desfilada on presentaran una peça dissenyada exclusivament per al concurs i seguidament es farà l'entrega del premi. Els tallers també tenen un lloc especial a la mostra. A la sala La Canal es podrà fer un tastet de diferents manualitats de costura i feltre al llarg de tot el dia.

La fira es complementa amb una mostra gastronòmica de productes artesans al llarg del passeig Antoni Figueras, enguany amb 15 expositors, i una zona de food trucks per a qui vulgui quedar-se a dinar. Una altra opció és decantar-se per l'esmorzar de forquilla que durant tot el matí l'Escola d'Hostaleria d'Osona oferirà. També, els amants de la cuina podran participar al taller Cuina de primavera, organitzat al matí pels alumnes de l'escola. La programació festiva es completa amb una tómbola al Casal dels Avis, jocs infantils d'arreu del món, atraccions per a la mainada i ponis fer fer-hi una passejada, i jornades de portes obertes al parc arqueològic del Camp de les Lloses i al Museu del Pa, on es podrà fer un taller de pans romans i recreació històrica amb soldats romans.

Dades d'interès

Data: Diumenge 24 d'abril al passeig Antoni Figueras.

www.tona.cat

I dissabte, diada de Sant Jordi

J.P.

La plaça Major de Tona i diversos carrers del poble s'ompliran dissabte de roses i llibres amb motiu de la tradicional diada de Sant Jordi. També hi haurà botiga al carrer als carrers major i Barcelona i una parada informativa del primer Festival Internacional Una Tona màgica, que se celebrarà a la localitat els pròxims 6, 7 i 8 de maig. Així mateix, a les dotze del migdia tindrà lloc a la plaça major l'espectacle d'animació Contadors de llegenda: la joglaria de Sant Jordi, a càrrec de la Cia. Jordi Font.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia