Detingut per haver atropellat de forma intencionada un home, que es troba ferit, a Olesa de Montserrat

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el matí un home que divendres en va atropellar de forma intencionada un altre en un carrer d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). La víctima, que en el moment dels fets anava acompanyada d'altres persones, va ser traslladada en estat greu a l'hospital del Bellvitge de Barcelona, en el qual continua ingressada. Des del centre hospitalari no es va voler fer declaracions.

Els fets van passar divendres al vespre al carrer Ample d'Olesa, per causes que encara s'estan investigant. Segons van confirmar fonts policials, la víctima va ser atropellada per un cotxe que després va fugir. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació el mateix divendres per tal d'enxampar el conductor del vehicle, que va poder ser detingut hores després a la mateixa població, en gran manera, gràcies a la declaració dels nombrosos testimonis que van presenciar els fets.

Els Mossos d'Esquadra estan intentant determinar la relació que existia entre la víctima i el detingut, i esbrinar de què es coneixien. És previst que l'arrestat passi a disposició judicial en els propers dies. Segons van assegurar ahir fonts policials, l'arrestat no té antecedents anteriors i només en consta una alcoholèmia positiva.

Continuen en estat greu

D'altra banda, els dos mossos que van ser atropellats per un cotxe aquest dimarts mentre feien un servei a la C-17, a Tagamanent (Vallès Oriental), continuen ingressats en estat greu a l'hospital de la Vall d'Hebron i al Parc Taulí de Sabadell, tot i que no es tem per la seva vida, segons van informar ahir des del cos policial. Els agents van ser atropellats quan regulaven el trànsit a causa de l'accident d'un vehicle que va relliscar perquè l'asfalt era moll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.