Successos

Un miler de nens i nenes celebren el dia de la dansa dissabte a Vic

Exhibicions de diferents disciplines ompliran la plaça Catedral i no la dels Màrtirs, ocupada pel Recercat

A la jornada del Dia Internacional de la Dansa de Vic hi haurà aquest any la participació de més d'un miler de nens i nenes d'escoles de dansa de Vic i comarca, que al llarg de dissabte oferiran exhibicions de diferents disciplines: hip-hop, contemporani, clàssic i jazz, entre altres. Al matí hi haurà actuacions d'alumnes de dansa de 3 a 13 anys i a la tarda serà el torn dels més grans. L'emplaçament de la diada canvia aquest any, ja que l'activitat sempre té lloc a la plaça dels Màrtirs però enguany està ocupada per les activitats del Recercat, jornades de cultura i recerca local, i per tant es farà de forma excepcional a la plaça Catedral. En cas de pluja es traslladarà al recinte firal El Sucre.

TAMBÉ RECERCAT

Aquest cap de setmana, concretament del 29 d'abril a l'1 de maig, Vic acull també la XII edició del Recercat, les jornades de cultura i recerca local que es fan anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana i tenen una àmplia proposta d'activitats, com exposicions, taules rodones, tallers infantils, presentacions i el lliurament de premis de reconeixement Recercat, que volen reconèixer la tasca en recerca i divulgació dels instituts d'estudi i entitats culturals (més informació a http://viccc2016.cat).

Dia de la dansa

Dia: 30 d'abril.

Hora i lloc: plaça Catedral, de 10 a 1 i de 5 a 8 h.

Més informació: www.vic.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia