Successos

Troben mort a l'habitació un client d'un hotel d'Olot

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas d'un home de 35 anys, veí de Barcelona, que diumenge al migdia va ser trobat mort, amb una bossa de plàstic al cap, per on li entrava un tub connectat a una bombona d'heli.

El client, que venia de Barcelona, havia arribat a l'hotel dijous i havia pagat l'habitació per tres dies. Anava sol i duia unes bosses d'equipatge molt voluminoses i boterudes, que, a l'arribada, no van aixecar les sospites dels empleats de l'hotel. L'hoste havia de deixar l'habitació diumenge al migdia, però, com que ja havia passat l'hora i el client no tornava les claus i tampoc no obria la porta, els responsables de l'hotel van optar per trucar als bombers, que van entrar a l'habitació. Llavors van descobrir el cadàver del client a la zona del lavabo, així com el sofisticat mecanisme que li hauria causat la mort. A l'habitació hi havia dues bombones d'heli, una de les quals tenia un tub que entrava en una bossa de plàstic dur amb cremallera, que la víctima duia posada al cap. L'habitació no tenia cap desordre anormal i la víctima tampoc mostrava, a simple vista, senyals de lluita o baralla amb una tercera persona.

Buscava la ferreteria

Els mossos van buscar testimonis per intentar reconstruir els darrers moments de la vida del client mort i així van saber que, dissabte al migdia, havia baixat a recepció i havia demanat on podia trobar una ferreteria a prop. Els mossos van anar a la ferreteria que li havien indicat i van comprovar que hi havia comprat la bossa de plàstic que se segellava amb una cremallera. En canvi, tot fa pensar que les dues bombones d'heli les traginava des de Barcelona, dins de les bosses de l'equipatge.

Els mossos continuen la investigació per aclarir d'on va treure les bombones d'heli i si es va traslladar a Olot amb transport públic o tenia algun vehicle aparcat a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia