Successos

Un detingut per l'homicidi d'una dona a Tarragona

El presumpte autor l'hauria atracat violentament

El cos va ser trobat en un bloc del carrer Fra Antoni Cardona

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir al vespre un home d'uns 30 anys com a presumpte autor de la mort d'una dona de 54 anys i veïna de Tarragona, a la qual hauria atracat de manera violenta. El detingut duia alguns objectes que hauria robat a la dona. Els fets van succeir pels volts de les quatre de la tarda, quan els Mossos van rebre l'avís d'uns veïns del bloc de pisos situat al número 7 del carrer Fra Antoni Cardona i Grau per alertar-los que havien trobat el cadàver d'una dona al replà de l'escala. En arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que el cos presentava evidents senyals de violència, per la qual cosa van confirmar que es tractava d'un homicidi. Segons l'ACN, la dona hauria mort escanyada.

Des d'un primer moment es va treballar amb la hipòtesi que es tractaria d'un intent de robatori amb força i que l'autor dels fets hauria pogut seguir la dona fins a l'edifici. Per aquest motiu, els agents de la policia científica van prendre mostres de la part del darrere del bloc d'habitatges, on presumptament podria haver entrat l'agressor. Els agents van demanar als veïns que es confinessin a casa seva i l'ascensor també va ser precintat. L'aixecament del cadàver es va produir pels volts de les set de la tarda. L'àrea d'investigació criminal de la regió policial del Camp de Tarragona es va fer càrrec de la investigació, sota secret d'actuacions, per tal d'esclarir els fets.

El grup Pere Mata, on treballava la dona, que era psicòloga, ha convocat per avui, a les dotze del migdia, cinc minuts de silenci a tots els centres de treball. El consistori també ha convocat un minut de silenci per avui, a la una del migdia, a la porta de l'ajuntament, per expressar el dol per aquesta mort violenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia