Successos

A presó dos lladres de Mataró que robaven a comerciants

Els homes seguien les víctimes amb l'objectiu d'entrar a casa seva quan no hi eren

Se'ls acusa d'onze assalts

Dos homes, de 32 i 45 anys i veïns de Mataró, han ingressat a la presó com a presumptes autors d'onze delictes de robatori amb força en domicilis de comerciants en diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van explicar ahir que la detenció dels lladres, de nacionalitat marroquina i algeriana, va tenir lloc el 21 d'abril. Els assalts que la policia els atribueix van passar a Cornellà de Llobregat, Martorell, Granollers, la Llagosta i Terrassa. El primer fet que va motivar el començament de la investigació va tenir lloc al febrer, quan es va aconseguir identificar dos membres d'un grup criminal molt actiu que es dedicava principalment a robar en cases de persones que regentaven comerços, que en la majoria dels casos eren de nacionalitat xinesa i pakistanesa. Els dos homes buscaven les víctimes per diferents ciutats i, un cop les tenien localitzades, les vigilaven per esbrinar els seus horaris i les seves rutines i determinar el moment en el qual no hi hauria ningú per cometre l'assalt.

El mateix dia de la detenció, els Mossos van entrar de forma simultània en els pisos de Mataró on residien els investigats i van aconseguir decomissar 35.000 euros en metàl·lic, joies, rellotges, bosses de mà, aparells tecnològics i jocs de claus emprats per a forçar els panys. L'anàlisi detallat dels objectes recuperats ha permès de constatar que feia temps que actuaven arreu del país, atès que s'ha trobat material sostret de domicilis de llocs com ara Tarragona i Lloret de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia