Successos

Un motorista en estat crític per un xoc a Blanes

L'home, de 53 anys, va perdre el control del vehicle i va topar contra una tanca

Va ser evacuat en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Un motorista de 53 anys es troba en estat crític després de tenir un accident ahir al migdia a Blanes. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de quatre al quilòmetre 6 de la carretera GI-682, en una de les artèries viàries principals del municipi, al barri de Residencial Blanes. Per causes que es desconeixen, l'home va perdre el control de la moto, de 50 cc, i va topar tot sol contra una de les tanques laterals d'un giratori. En aquells moments no plovia, i no es té constància que hi hagués intervingut cap altre vehicle.

El conductor va quedar molt malferit a terra, i va ser atès per efectius dels Bombers que circulaven en aquell moment per la zona, que van donar l'avís. Fins allà s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local de Blanes i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van atendre en un primer moment la víctima, però de seguida van veure la gravetat de la situació, ja que l'home presentava fractures facials i toràciques molt greus. És per això que es va activar l'helicòpter medicalitzat, que va traslladar el motorista a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va ingressar en estat crític.

La Policia Local va haver de tallar la part de la carretera afectada i donar pas alternatiu als vehicles. Això va ocasionar llargues cues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia