Successos

Dos homes detinguts pel transport de 488 quilos d'haixix, a la Jonquera

Van quedar arrestats el conductor de l'automòbil i el copilot, que circulaven en direcció a l'Estat francès

Una abundant partida de droga va ser comissada per la Guàrdia Civil el 25 d'abril, a l'Alt Empordà. La intervenció la van dur a terme els membres de la secció fiscal de la Jonquera. Els policies van aturar un vehicle amb matrícula espanyola que circulava en direcció a l'Estat francès. Van identificar els dos ocupants i van inspeccionar l'automòbil. A l'interior hi van localitzar diversos paquets que contenien haixix, amb un pes total de 488 quilos. Com a conseqüència, van detenir el conductor i el seu acompanyant com a autors d'un delicte contra la salut pública. El primer té 46 anys i el copilot 45, i són de nacionalitat espanyola. Tant la mercaderia com els arrestats van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Tan sols un dia abans, la Guàrdia Civil també va detenir a la Jonquera un ciutadà francès de 36 anys. L'actuació es va efectuar a dos quarts de cinc de la matinada. L'acusat anava al volant d'un turisme, al maleter del qual duia 1,1 quilos d'haixix i 6,5 de marihuana. I el 28 d'abril membres de la mateixa unitat van interceptar el xòfer d'un cotxe que transportava 47,3 kg d'haixix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia