Successos

Un ancià, malferit en caure quan brandia el bastó contra les lladres ‘teletubbies'

Un intent de furt de les lladres teletubbies (les noies romaneses que amanyaguen les víctimes) va acabar amb un home de 89 anys veí de Girona ingressat al Trueta amb una cama fracturada i un traumatisme cranioencefàlic, per culpa de la caiguda que va tenir quan anava darrere les pispes amb el bastó aixecat. L'home continua hospitalitzat.

Els fets van passar el dimarts 26 d'abril a quarts d'una del matí quan les lladres amoroses buscaven potencials víctimes entre la gent gran a la zona de la plaça de la Diputació, a tocar del carrer Sant Francesc. Una de les noies va provar d'arrabassar el rellotge, joies o la cartera a l'home de 89 anys, però aquest es va adonar de les males intencions de les manyagues de la noia i se'n va desfer abans que ella li pogués agafar res. La noia que el va intentar amanyagar i la còmplice que rondava a prop van decidir fugir per evitar confrontacions (el seu mètode no inclou emprar la violència), però l'home, enrabiat, va reaccionar aixecant el bastó contra les noies i fent un intent de perseguir-les, amb tanta mala fortuna que mentre brandia el bastó va ensopegar amb un banc de la plaça, va caure i es va lesionar greument.

Tot apunta que les lladres que van protagonitzat l'intent de furt són algunes de les especialistes en aquesta mena de robatoris que fan rutes per les poblacions buscant víctimes propícies entre turistes i gent gran. Els Mossos tenen identificades una trentena de noies, la gran majoria romaneses, que es dediquen a aquesta activitat. Els rellotges de luxe i les joies són els seus botins preferits i algunes de les lladres tenen desenes i desenes de detencions. Tot i que solen actuar al carrer, no es descarta que hagin obert camps d'actuació i que estiguin darrere del robatori de 8.000 euros en joies a casa d'una octogenària de Banyoles, entabanada per una noia que va trucar a la porta plorant la mort de la seva mare i fent veure que la difunta era coneguda de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia