Successos

Dos veïns de Bellvís, detinguts per robatori de gasoil a la Noguera

Agafaven el combustible de màquines i dipòsits, i llavors el revenien

Dos veïns de Bellvís (Pla d'Urgell), de 26 anys i de nacionalitat romanesa, van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra per la seva presumpta relació amb almenys set robatoris perpetrats a la comarca de la Noguera.

La detenció, que es va fer pública ahir, va tenir lloc el 28 d'abril i, segons els Mossos, els dos arrestats s'havien especialitzat a robar gasoil de finques i magatzems agrícoles. En aquests robatoris, la majoria dels quals duts a terme en una zona compresa entre el Castell del Remei i la partida d'Almassor, van aconseguir més de 1.800 litres de gasoil. Després, el revenien a un preu de 40 cèntims el litre.

Els lladres forçaven les portes del magatzem i s'emportaven el combustible dels dipòsits de les instal·lacions, els vehicles i la maquinària agrícola. Sempre actuaven de matinada i, en algun cas, havien entrat més d'un cop al mateix magatzem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia