Successos

Presó per a una mare que va apallissar el seu fill de set anys

La progenitora i la seua parella han reconegut que van colpejar el xiquet

Tots dos estan imputats en una causa oberta per lesions i maltractaments en l'àmbit familiar

La magistrada ha suspés l'exercici de la pàtria potestat

El jutjat d'instrucció número 4 de Sagunt ha ordenat presó provisional comunicada sense fiança per a una dona detinguda per donar una pallissa al seu fill, de set anys. La jutgessa ha ordenat l'ingrés en presó també per a la parella de la mare, que no és el pare biològic del xiquet, pels mateix fets, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia.

En la seua compareixença davant la instructora, els dos han reconegut que van colpejar al menor. Tots dos estan investigats (imputats segons la terminologia anterior a la reforma de la Llei d'Enjudiciament Criminal) en una causa oberta per lesions i maltractaments en l'àmbit familiar.

La presumpta agressió es va produir la setmana passada. El xiquet va ser atés en un centre hospitalari on va romandre ingressat un dia per a ser atés de les lesions greus. La magistrada ha suspés l'exercici de la pàtria potestat que ostentava la mare mentre que el menor ha quedat internat en un centre de protecció sota la tutela de la Generalitat Valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia