Successos

Dos ferits en una explosió a Vilafranca

La detonació va tenir lloc en una empresa del polígon Can Domeny II i va obligar a desallotjar la nau del costat

Dues persones van resultar ferides de gravetat ahir a la tarda a causa d'una explosió en una empresa al polígon industrial Domenys II de Vilafranca del Penedès. Els Bombers de la Generalitat van informar que van rebre l'avís a primera hora de la tarda i que la detonació va provocar un incendi que van controlar dues hores més tard. Els dos treballadors ferits feien tasques de manteniment i van ser evacuats en estat crític fins als hospitals Vall d'Hebron i Bellvitge.

L'explosió es va produir per causes que encara es desconeixen a l'interior d'una nau dedicada a l'extracció d'alcohol del pinyol del raïm situada entre el carrer del Vi i el carrer Agricultura. L'impacte va obligar a desallotjar els treballadors de l'empresa del costat com a mesura preventiva per poder revisar els danys que van afectar l'estructura lateral de l'edifici. L'esclat també va rebentar un dipòsit i va danyar la caldera, les portes d'accés a l'edifici i el fals sostre. Una dotzena de dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter es van traslladar fins al lloc dels fets, juntament amb una desena de patrulles dels Mossos i tres ambulàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia