Successos

successos

Salven un pare i una filla de morir ofegats a la platja de Lloret de Mar

La nena, de sis anys, es va acostar a l'aigua per mullar-se els peus i una onada la va engolir

El pare va saltar a rescatar-la i van tenir problemes per sortir

La ràpida i heroica actuació d'un agent de la Policia Local de Lloret i un membre de la brigada de jardineria de l'Ajuntament va permetre ahir salvar de morir ofegats un pare i una filla. Els fets van tenir lloc ahir pels volts de les onze del matí, a la platja gran del centre de Lloret de Mar. Fins a la sorra es van acostar un pare i la seva filla, de tan sols sis anys. El mar estava embravit pel fort temporal de llevant que hi ha a tot el litoral gironí. Però tot i així, i de manera imprudent, la nena es va acostar massa a l'aigua per mullar-se els peus i aleshores una onada la va tombar a terra i la va engolir. El pare, que ho va veure, de seguida es va llançar a l'aigua a rescatar la petita. Però a l'hora de sortir tenien moltes dificultats per la força dels corrents i l'onatge. Afortunadament, l'incident va ser presenciat per un agent de la Policia Local de Lloret que, a més, és socorrista, que es va tirar a l'aigua a rescatar pare i filla. Al darrere també hi va anar un membre de la brigada de jardineria de l'Ajuntament, que en aquell moment era a la zona del passeig. Entre l'un i l'altre els van poder treure del mar.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar altres patrulles de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques. Mentre els sanitaris assistien el pare i la filla a la platja, els altres membres dels serveis d'emergència comprovaven que no hi hagués ningú més a l'aigua. Fins i tot els Bombers van desplegar l'autoescala per observar, des de dalt, si hi havia una tercera persona al mar.

El precedent de l'octubre

L'1 d'octubre passat, dues turistes van morir a Lloret engolides pel fort onatge. Les víctimes, Tracey Tysau i Lisa Loggins, de 33 i 36 anys i procedents de Birmingham, eren a la platja amb altres amigues. Una d'elles va morir quan pretenia banyar-se en ple temporal i l'altra, quan es va llançar al mar per rescatar-la.

LA DATA

01.10.15
és el dia
que van morir dues turistes britàniques en una altra imprudència, a la platja gran de Lloret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia