Empresonen un home acusat d'haver intentat atropellar l'exmarit de la seva exdona, a Olesa

La titular del jutjat d'instrucció número 6 de Martorell va decretar ahir presó provisional per a un veí d'Olesa de Montserrat, de 43 anys, acusat d'una doble temptativa d'homicidi per haver intentat atropellar mortalment l'exmarit de la seva exdona i un home que l'acompanyava.

El succés va passar divendres passat al vespre al carrer Ample d'Olesa, proper al domicili de la dona. L'acusat va explicar a la jutgessa que pujava per aquest carrer i de sobte no va poder controlar el vehicle. Tanmateix, la policia va indicar que no hi havia cap marca de frenada a terra. A més, un testimoni va assegurar que l'acusat va envestir la víctima de manera intencionada, i també a les persones que l'acompanyaven. Hi va afegir que el conductor, en veure'ls al carrer, va accelerar i va anar cap a la víctima, a la qual va intentar aixafar contra un cotxe aparcat encastant-s'hi. Ràpidament –va dir el testimoni–, l'acusat va intentar tornar a envestir la víctima, que era a terra i la qual van poder apartar. La víctima, d'uns 65 anys, continua ingressada en estat greu a l'hospital. El conductor va fugir, però els Mossos van detenir-lo hores després.

Al jutjat es va descobrir que el conductor detingut és l'exparella d'una veïna d'Olesa que fa tres anys es va separar de la víctima atropellada, a la qual l'acusat va cridar-li que no s'apropés més a la seva filla i a la seva dona. Com que el testimoni va assegurar que el conductor també va intentar atropellar-lo, la jutgessa imputa dos delictes intentats d'homicidi a l'acusat i va ordenar el seu empresonament provisional. A més, li imputa un delicte d'amenaces i un altre de danys a vehicles aparcats al carrer. I és que el testimoni va afegir que el conductor va cridar-li: «I tu ja ho saps: això ha estat un accident.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.