Successos

societat

Els Mossos donen 6.600 euros a Oncolliga

La comissaria de la Bisbal va organitzar actes solidaris en el seu vintè aniversari

Els Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà van portar a terme el dissabte 21 de maig a Mont-ras la tercera edició de la jornada solidària Oncolliga't amb nosaltres, que té com objectiu recollir fons per a la Fundació Oncolliga de Girona. Enguany, el pilot de trial Pol Tarrés va ser el padrí d'aquest acte, que, durant tot un dia, va incloure diverses activitats per fomentar la solidaritat i la lluita contra el càncer, com la marxa popular per les Gavarres, Oncorriols, amb 250 participants. També es va portar a terme una arrossada amb sis-centes persones. Aprofitant l'esdeveniment, la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà va commemorar el vintè aniversari amb una exhibició de les diferents unitats del cos. En total, la jornada va servir per recaptar un total de 6.632 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga de Girona.

Des del cos dels Mossos agraeixen el suport i l'ajuda prestada per totes aquelles empreses i persones que van col·laborar de manera altruista en la celebració d'aquesta jornada que té com a objectiu la lluita contra el càncer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia