Successos

successos

incendi

Cinc ferits lleus per un incendi en un pis de Vilassar de Mar

Entre ells hi ha un nadó de set mesos

L'Ajuntament va anunciar a la tarda que tots estan fora de perill

Ensurt ahir al matí a Vilassar de Mar. Un incendi en un bloc de pisos del carrer Maria Vidal, al bloc Can Nina, va provocar que set persones fossin ateses al lloc dels fets per inhalació de fum i cinc d'elles, per prevenció, van ser traslladades a l'hospital, quatre a l'hospital de Mataró i un nadó de set mesos a l'hospital Vall d'Hebron.

Segons l'Ajuntament, les cinc persones que van ser traslladades a l'hospital ja es trobaven bé ahir a la tarda, tres d'elles van ser donades d'alta i el nadó i la seva mare van passar la nit en observació per precaució, tot i estar fora de perill. L'Ajuntament va oferir a les famílies dels dos pisos afectats reallotjament però no va ser necessari. L'arquitecte municipal i el cap de bombers van avaluar si l'edifici havia quedat malmès i van concloure que no té danys estructurals i que no calia evacuar-lo. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions de bombers, ambulàncies, policia local i mossos. Ahir encara no s'havien determinat les causes de l'incendi.

Vint-i-un desallotjats, a Mataró

L'Ajuntament de Mataró va haver d'articular dilluns un dispositiu per atendre els afectats de l'incendi que es va produir en un dels blocs del Grup Les Santes. Tot i que el foc, que es va originar a la segona planta, no va afectar l'estructura, sí que es van produir danys en la instal·lació elèctrica i es van haver de desallotjar els 21 veïns. Tres persones van ser ateses a l'hospital per inhalació de fum i una altra, amb cremades lleus, va quedar ingressada a causa de la seva edat avançada. De forma provisional, nou persones van passar la nit en un hotel i la resta van ser acollides per familiars o amics en espera de poder tornar a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia