Successos

Successos

Taller il·legal a Sant Llorenç de la Muga

El llogater del terreny inspeccionat hi feia el manteniment i el desballestament d'automòbils sense cap autorització

La Guàrdia Civil va desmantellar el 15 de juny un taller mecànic il·legal situat en una finca del polígon de Sant Llorenç de la Muga. L'actuació va ser duta a terme pels membres del Servei de Protecció de la Natura (Seprona). Els efectius van descobrir que a la parcel·la, que es troba enmig d'una zona forestal, també hi havia un punt no autoritzat on es feia el tractament de residus, diversos vehicles preparats per desballestar-los i una tenda rudimentària, a l'interior de la qual es guardaven eines per realitzar el manteniment dels cotxes. Van localitzar, just al costat, una pila de pneumàtics usats, sense cap protecció. A dins d'una caravana, a més, hi van trobar oli per al motor d'automòbils que estava fet servir i penjaven cables connectats a la xarxa elèctrica que tocaven directament al terra, fet que comportava el risc que es produís un curtcircuit.

A causa d'aquesta situació, els policies van contactar amb l'arrendatari del terreny, que no disposava de permís per desenvolupar la tasca professional de mecànic ni per tractar i emmagatzemar residus. La Guàrdia Civil va denunciar l'home, que també tenia setze cavalls sense xip ni documentació identificativa. Les actes que li van aixecar van ser remeses a l'Agència de Residus de Catalunya, al Departament d'Empresa i també al d'Agricultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia