Successos

SUCCESSOS

Dos motoristes atraquen una benzinera a Caldes

Dos nois que viatjaven en un ciclomotor i es tapaven la cara amb el casc van atracar diumenge a la tarda la gasolinera Repsol situada al km 92,8 de la C-35, a Caldes de Malavella. Faltaven pocs minuts per a dos quarts de vuit quan els dos nois, que vestien xandall i samarreta esportiva de tires i portaven el casc posat, ulleres de sol i guants a les mans, van entrar a la botiga de la benzinera i van amenaçar la dependenta esgrimint una pistola, que no se sap si era de fogueig. En castellà li van etzibar: “Dona'ns els diners i no et passarà res.” La treballadora els va donar els diners que en aquell moment hi havia a la caixa enregistradora i els dos assaltants van fugir amb un botí que no superava els 200 euros.

Els lladres van pujar a la motocicleta, un ciclomotor de 49 cc, i van emprendre la fugida en direcció a Vidreres. La treballadora va alertar els Mossos, que es van presentar a la benzinera per atendre la dona i agafar-li manifestació i van muntar un dispositiu per intentar localitzar els fugitius. També van alertar les policies locals de les poblacions properes per si detectaven els sospitosos o el ciclomotor, però ara per ara no consta que s'hagin detingut els atracadors. Aquesta benzinera va ser atracada el novembre del 2013 per un home que va amenaçar el treballador amb un ganivet i va aconseguir endur-se un botí de vora 1.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia