Successos

Seguretat

Campanya porta a porta per evitar robatoris

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona estan desenvolupant durant aquest estiu una campanya conjunta porta a porta per tal d'intentar reduir el nombre de robatoris en domicilis que es produeixen a la ciutat. De moment, les actuacions es limiten a les urbanitzacions dels Boscos i de Cala Romana, a la zona de Llevant de Tarragona, que és un dels punts on es produeixen més robatoris.

Amb aquesta iniciativa es vol incidir sobre un dels fets delictius que més s'incrementen a la ciutat, segons el balanç fet dels primers cinc mesos de l'any ahir durant la junta local de seguretat. En concret, els delictes contra el patrimoni han crescut un 3,6%, tot i que l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va destacar que “sols representen l'1% dels fets delictius coneguts”.

En la campanya porta a porta s'incidirà d'una manera especial en els habitatges en què els Mossos saben que s'ha produït algun robatori en el passat, i, a més d'informar dels consells de seguretat, també es preguntarà sobre les millores s'han portat a terme des del robatori per evitar-ne la repetició. La voluntat dels cossos policials és estendre la campanya a d'altres zones de la ciutat si els resultats en aquestes urbanitzacions són bons.

La junta de seguretat també va valorar ahir el descens dels fets delictius en un 0,41%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia