Successos

policia

robatoris

Detingut per la simulació de set robatoris en un bar

L'amo del local rebentava les escurabutxaques i es quedava la recaptació

Els Mossos d'Esquadra van detenir el propietari d'un bar de Begur per haver simulat, de manera successiva, diversos robatoris al seu local. Els fets que van desembocar en el seu arrest es van produir l'any passat. L'home té 48 anys i és veí de Mont-ras. Durant el 2015, va denunciar fins a set vegades diferents que uns desconeguts li havien entrat al negoci. Els agents van comprovar, en cadascun dels casos, que les escurabutxaques havien estat forçades i que els teòrics lladres s'havien emportat la recaptació que contenien les màquines. Després de rebre la primera denúncia, els Mossos de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van obrir una investigació. Però, a mesura que la llista s'anava ampliant, els efectius van detectar que hi havia alguna cosa que no quadrava. No només van desconfiar pel fet que el mateix bar era objecte de reiterats robatoris, sinó també perquè, curiosament, la quantitat de diners que l'amo sostenia que se li havien endut quadrava massa al detall amb la valoració dels danys que havien sofert les màquines. La totalitat dels diners sostrets al llarg dels set robatoris ascendia a 13.547 euros, mentre que els desperfectes a les màquines –que va haver d'assumir l'empresa propietària de les escurabutxaques– pujava a 13.576.

Després d'estudiar els indicis, els policies van concloure que el mateix propietari era qui rebentava les escurabutxaques, es quedava els diners de les màquines i, després, ho feia passar per un robatori. L'home va ser arrestat el 14 de juny. Els Mossos li atribueixen set robatoris amb força, així com set simulacions de delicte. L'investigat, a qui no consten antecedents, va quedar en llibertat, en espera de ser citat a declarar al jutjat de la Bisbal d'Empordà que instrueix la causa.

LA DATA

14.06.16
és el dia que els agents
de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir el responsable de l'establiment.

LA XIFRA

48
anys
té l'home que va ser arrestat com a presumpte autor de robatoris amb força i simulació de delicte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia