Successos

Successos

Localitzen el cos de la víctima de l'homicidi de Vic a Sant Julià

Els Mossos també troben a la capital d'Osona l'arma de foc que haurien fet servir

Dijous a la tarda agents dels Mossos d'Esquadra de la divisió d'investigació criminal adscrits a l'àrea d'investigació criminal de la regió policial central van localitzar en una zona boscosa, als afores de Sant Julià de Vilatorta, el cos amb signes de violència d'un home que va ser víctima d'un homicidi a Vic el 7 de juliol. La investigació, que és sota secret de sumari, va permetre trobar el cadàver i també l'arma de foc que presumptament hauria fet servir l'autor dels fets, a Vic. El detingut va ingressar a la presó el dia 12 de juliol.

El presumpte autor de l'homicidi, un home de nacionalitat xinesa que treballava al sector carni, va ser detingut el dia 9 després que una persona declarés que, dos dies abans, havia sentit uns trets. Els Mossos, que van trobar restes de sang, no havien trobat el cadàver però sospitaven que havia sigut traslladat en cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia