Successos

El foc calcina la terrassa del bar Beach Club de Roses

La virulència de les flames també va afectar el soterrani

Una dona, ferida en l'incendi a casa a Figueres

Les flames han calcinat completament la terrassa i part del soterrani del bar Beach Club situat a la platja de Canyelles, de Roses. L'incendi va començar pels volts de les set del matí a l'establiment, que està situat a l'avinguda Díaz Pacheco, número 14. Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van evacuar les persones que hi havia a l'interior del bar i van donar per extingit l'incendi vint minuts més tard. La part superior, on estan ubicats els apartaments, no va resultar gens afectada. Tot i l'espectacularitat de les flames i les destrosses, cap persona va resultar ferida.

D'altra banda, una dona de 83 anys va resultar ferida lleu per inhalació de fum en un incendi que es va declarar dijous a la nit en un habitatge de Figueres. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís de foc pels volts d'un quart d'onze de la nit. El fum de l'incendi, que va començar a la campana extractora, va afectar la cuina i la segona planta de la casa, situada al carrer Balmes, número 58, de la capital de l'Alt Empordà. La dona va resultar afectada per inhalació de fum i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) la van evacuar en ambulància a l'hospital de Figueres.

Extingit l'incendi de Santa Coloma

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi que es va originar dimarts a la tarda en una zona boscosa pròxima a la urbanització de Santa Coloma Residencial, del municipi de Santa Coloma de Farners. El foc ha afectat 18,4 hectàrees, 2,6 de les quals són agrícoles i 15,8, forestals, segons els Agents Rurals, que apunten a una negligència durant uns treballs de recollida de bruc com la causa del foc. Els Bombers van donar per controlat l'incendi dimecres al migdia i, finalment, dijous a última hora de la nit els efectius es van retirar de la zona. Inicialment, s'havien desallotjat de manera preventiva els veïns de cinc carrers, els més pròxims al foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia