Successos

Ingressa a la presó per un robatori en un concessionari

L'home, veí de Calonge, va sostreure un automòbil d'un negoci de cotxes de Palafrugell

El dia següent va atracar una treballadora que estava en una caseta de cobrament de tiquets d'un pàrquing

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir el 19 de juliol un home que va robar presumptament un vehicle d'un concessionari. Per aquests fets va ser arrestat un veí de Calonge, de 46 anys i de nacionalitat espanyola. Va declarar davant del jutge dijous de la setmana passada, quan es va decretar el seu ingrés provisional a la presó. Un dels casos que la policia li atribueix es va produir la nit del 13 al 14 de juliol en un negoci de cotxes de Palafrugell. L'autor va trencar el vidre d'una finestra del concessionari i va accedir a l'interior de l'establiment. Va agafar un tot terreny, que es trobava estacionat a la part del taller, i va envestir una de les parets de la zona de les oficines per poder irrompre a dins. D'aquesta àrea d'administració es va emportar 70 euros i, a continuació, es va tornar a dirigir al taller. Va pujar en un turisme que tenia posades les claus al contacte i va fugir.

Amb aquest automòbil va cometre un altre robatori. El segon succés es va originar l'endemà, pels volts de les nou del matí. Els Mossos van tenir coneixement que una treballadora d'un pàrquing privat de Palamós va ser víctima d'un assalt mentre estava a la caseta de cobrament de tiquets. Un desconegut se li va acostar, la va amenaçar amb un ganivet i es va endur la recaptació.

Lligam entre els casos

Els membres de la unitat d'investigació de la capital del Baix Empordà van obrir dues investigacions pels dos episodis, però ràpidament es van adonar que el responsable podria ser la mateixa persona. Els efectius van comprovar que l'home que havia comès el robatori en un aparcament de Palamós es desplaçava amb el cotxe que just la nit abans havia estat sostret del concessionari. Van aconseguir identificar-lo i el van detenir a Palafrugell, dimarts de la setmana passada. Els Mossos l'investiguen per un delicte de robatori amb força, un altre de robatori amb violència i intimidació i un tercer delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

LA DATA

19.07.16
els agents
van arrestar el sospitós, de 46 anys i de nacionalitat espanyola, per tres delictes de robatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia