Successos

MEDI AMBIENT

Mobilitzats 27 mitjans aeris per l'incendi que amenaça el parc de la serra d'Espadà

En la zona també treballen 10 unitats de bombers forestals, vuit autobombes i dues unitats tècniques

Preocupa la virulència amb què avancen les flames

Un incendi forestal declarat a primeres hores d'aquesta vesprada a Artana (Plana Baixa) avança amb virulència en els voltants del parc natural de la Serra de Espadà i ha provocat la mobilització de 27 mitjans aeris (els onze que disposa la Generalitat i dos del Ministeri de Medi Ambient). El vent i l'orografia estan dificultat les tasques dels bombers.

Segons les dades facilitades a EFE pels serveis d'Emergències de la Generalitat, el foc s'ha iniciat minuts abans de les 15 hores i ha sigut un particular el que ha cridat al 112 en veure el fum. Les flames es troben en aquests moments a uns dos quilòmetres al nord de la localitat d'Artana, en els voltants del parc natural de la Serra de Espadà, en una zona no habitada, segons les mateixes fonts.

La virulència de les flames ha alçat una densa columna de fum que és visible des de diversos punts de l'interior de les demarcacions de València i Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia