Successos

Volen mesures cautelars per al treballador detingut

Els cinc regidors del grup municipal Som Espluga-AM han demanat que el govern municipal obri un expedient disciplinari en què s'adoptin mesures cautelars per a un treballador de l'Ajuntament. Segons la formació, actualment el treballador “resta en llibertat amb càrrecs per presumpte delicte continuat d'agressió sexual, abusos sexuals i tracte vexatori o degradant contra un persona a les seves ordres”.

Som Espluga assenyala que els fets s'han d'esclarir dins l'àmbit judicial, tot respectant la presumpció d'innocència. Tot i amb això, considera que en l'Ajuntament “no es pot actuar com si no existís la denúncia”, ja que els presumptes fets poden constituir faltes molt greus. En aquest sentit, demana a l'alcaldia que el presumpte agressor no s'incorpori a la feina fins que l'afer no quedi resolt, que s'elabori de manera immediata el protocol d'actuació per l'assetjament sexual i que es faci arribar la petició a un instructor de l'expedient informatiu.

Som Espluga ha presentat la petició per escrit “veient que no tenim constància que s'hagi adoptat cap mesura cautelar” tot i haver-la demanat en dues ocasions anteriors. La formació considera que “la reincorporació del treballador imputat pot generar un ambient de treball inadequat” i “pot generar alarma social per part de la societat espluguina”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia