Successos

policia

falsificacions

Comissen més de 1.400 peces de roba falsificades

Els Mossos enxampen dues furgonetes plenes de caixes i en denuncien els conductors per un delicte contra la propietat industrial

La roba tenia com a destinació el mercat setmanal de Roses

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dues persones en el marc d'un dispositiu especial per detectar delictes contra la propietat industrial a Sant Pere Pescador. El dispositiu es va dur a terme el 14 d'agost després de saber-se que diverses marques comercials havien presentat queixes per la presència de productes falsificats al mercat de la població. La policia va establir controls a les carreteres C-260 i GI-610, al terme municipal de Roses. Amb l'ajuda de pèrits de les marques, els agents van controlar les furgonetes que accedien al mercat setmanal de la població. En el marc de l'operació, van detectar dos vehicles amb material falsificat. En total, es van denunciar dues persones i es van comissar 1.425 peces de roba. Els denunciats passaran a disposició judicial quan els citi el jutjat de Figueres.

Segon comís important

Es tracta del segon comís més important de roba falsificada en un any. En l'operació policial contra el frau industrial que es va fer l'agost de l'any passat, es van poder intervenir més de 1.800 peces de roba de marques falsificades a Roses. El dispositiu va inspeccionar, de manera simultània, sis botigues del centre històric del municipi. Durant els escorcolls, els Mossos van arribar a omplir fins a 67 bosses de mida industrial amb tot de peces falsificades. Entre els objectes que s'han intervingut hi ha bosses de mà, sabatilles, banyadors, moneders, xandalls, pantalons i ulleres. Els Mossos d'Esquadra van imputar a quatre homes d'entre 34 i 56 anys, tots ells de procedència marroquina, que eren els responsables de les botigues, un delicte contra la propietat industrial.

L'operació policial contra el frau industrial, que va durar diversos dies, va mobilitzar agents de seguretat ciutadana de Roses i efectius de la unitat d'investigació. A més, els policies també van tenir l'ajuda de cinc representants de marques oficials.

LA DATA

14.08.16
És el dia
que es va muntar l'operació a la C-260 i a la GI-610 en què es van poder enxampar els falsificadors


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia