Successos

Successos

Atrapen un lladre que feia forats per robar

La policia el va enxampar quan n'havia fet un en una gestoria de Platja d'Aro

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha atrapat un lladre especialitzat a fer forats a les parets per cometre els seus robatoris, el mètode conegut com a butrón. Ho va fer frustrant un robatori que anava a perpetrar en una gestoria. Els fets van tenir lloc el dimarts 16 d'agost, quan a una patrulla que feia tasques de seguretat ciutadana li va cridar l'atenció un grup de cinc homes que es trobava en un parc d'una zona apartada del centre i que va reaccionar separant-se ràpidament. Una inspecció ocular per la zona a càrrec de la policia va permetre detectar danys importants a la part posterior d'una gestoria, de la qual havien arrencat la reixa de la finestra i un aparell d'aire condicionat de grans dimensions, i on havien fet un gran forat al fals sostre a l'interior de l'establiment.

Tot seguit, a prop del lloc dels fets, es va localitzar un vehicle que contenia una bossa amb instruments altament professionals per obrir caixes fortes, un equip portàtil de tall per oxigen i acetilè (llança tèrmica), i una maleta amb equips d'interferència electrònica molt potents i sofisticats (inhibidors de freqüència d'alarma), així com la documentació d'un home. L'home, que va resultar ser del grup vist inicialment, va ser localitzat assegut a la terrassa d'un restaurant i va ser detingut per una temptativa de robatori amb força. Després de declarar, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia