Successos

successos

Les drogues, darrere la greu agressió de Girona

L'home, de 53 anys, continua en estat crític a l'UCI per un fort cop al cap

Els Mossos d'Esquadra sospiten que un afer de drogues hauria motivat l'agressió que va fer que un home estigui ingressat en estat crític a l'UCI de l'hospital Josep Trueta de Girona. La víctima, de 53 anys, va ser trobada inconscient dissabte pels volts de dos quarts de set del matí al sector Mas Xirgu, entre el carrer Can Pau Birol i el carrer Riu Güell, just entre el centre comercial Mercadona i el centre educatiu Bell-lloc del Pla. L'home anava indocumentat i tenia un fort cop al cap. Els investigadors policials tenen com a principal hipòtesi que l'home va tenir una picabaralla amb algú per un tema de drogues, i aquesta persona o persones el van agredir amb un objecte contundent o bé li van donar una empenta, i en caure a terra es va donar un cop al cap contra la vorera.

L'àrea d'investigació dels Mossos d'Esquadra de Girona, que s'encarrega del cas, està recollint les gravacions de les càmeres de seguretat de centres comercials i negocis del sector Mas Xirgu per si alguna va captar l'agressió o alguna imatge dels possibles responsables o implicats en la baralla que va dur l'home a l'hospital. El mateix matí que van ocórrer els fets, els Mossos van recollir informació dels possibles testimonis que hi podria haver per la zona per esclarir com és que la víctima va acabar en estat crític després d'un fort cop al cap. La investigació continua oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia