Successos

Successos

Es penja l'autor d'un segrest a Platja d'Aro

Jean-Pierre Jourdan feia un any que estava reclòs a la presó de Gradinhan

Jean-Pierre Jourdan, de 55 anys, un dels quatre malfactors que el setembre de l'any passat la Policía Nacional va arrestar pel segrest d'un important home de negocis de Tolosa que van tenir retingut al xalet de la víctima de Platja d'Aro, s'ha penjat a la presó de Gradinhan, a prop de Bordeus, on estava reclòs. Jourdan, que tenia antecedents per homicidi i també estava implicat en l'atracament amb tiroteig inclòs en una armeria de Carmauç perpetrat el 19 de maig del 2015, va ser arrestat juntament amb dos membres més de la banda de segrestadors a San Pedro de Alcántara, en una operació de la Policía Nacional, que anava coordinada amb la policia francesa. Juntament amb ell van ser arrestats Alain Raspaut, François Decline i André Heitz.

El segrest de l'empresari, a qui van acabar robant 1,3 milions d'euros, es va perpetrar el 22 de maig del 2015 fent-se passar per clients que li volien comprar una finca. El van dur amb una caravana fins a la seva casa de Platja d'Aro, on el van tenir lligat al llit. Després el van traslladar a San Pedro de Alcántara, on el van acabar alliberant però el van obligar amb amenaces a continuar fent-los pagaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia