Successos

successos

incendi

Un pis de Blanes queda arrasat per les flames

Desallotgen una desena de veïns, que han de passar la nit fora de casa

Un bloc de set pisos va haver de ser desallotjat ahir després de declarar-se un incendi en un dels habitatges, que va quedar totalment afectat per les flames. L'incendi es va originar a tres quarts d'una de la matinada en un pis situat al carrer Vilar, número 16, i llogat a una dona de 35 anys amb síndrome de Diògenes que en aquell moment era a l'immoble. El foc ha comportat un treball d'extinció més laboriós de l'habitual. Segons van assenyalar ahir fonts de l'Ajuntament de Blanes, la principal dificultat amb què es van trobar els cossos d'emergència en aquesta intervenció va ser que al pis sinistrat s'amuntegava una gran quantitat de roba, mobles i altres tipus d'andròmines i deixalles. Cap a les set del matí ja van donar el foc per extingit.

L'estructura, intacta

Com a conseqüència de l'incendi, es van haver de desallotjar deu veïns de l'edifici, de quatre plantes, que han passat la nit a casa de familiars. Cap d'ells va resultar ferit. Ahir al matí tècnics del consistori acompanyats d'agents de la policia local i de bombers van comprovar que l'estructura no havia quedat afectada. Tots els veïns van poder tornar a casa, excepte la dona que viu al pis afectat, que ha quedat inhabitable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia